Rezervaţi o cameră

Cabana de vânătoare Dobrica

Casa de vânătoare Dobrica a fost, timp de mai multe secole, casa părintească a familiei Mikes. O locație ideală pentru cei care nu caută luxul de cinci stele, ci frumusețea naturii ascunse.

 

Cazare și servicii

Casa noastră de oaspeți cu trei camere și o capacitate de opt persoane este o alegere perfectă pentru familii sau grupuri restrânse de prieteni.Punem la dispoziție vizitatorilor noștri un dormitor cu două paturi și două dormitoare cu trei paturi.

Surfageria din casa de vânătoare tipic transilvăneană redă atmosfera feerică de altă dată. Șemineul și lumânările transformă orice cină într-una specială, magică. La cererea oaspeților punem la dispoziție meniuri pentru prânz, cină sau meniuri pentru copii.

Cabana de vânătoare oferă acces gratuit la internet.Activități

Pe lângă recreere, casa de vânătoare Dobrica oferă vizitatorilor o serie de activități în sălbăticiune.Un grătar bine făcut lângă focul de tabără din poienița Dobrica oferă o atmosferă aparte.

Pânda organizată în natură, plimbările cu mașina la izvoarele de apă minerală pot fi un program pentru o zi întreagă.

Regiune intactă

Depresiunea Bixad din Munții Carpați este una dintre puținele zone intacte din țară. Teritoriul de peste 20.400 de hectare fiind o loacție perfectă pentru pasionații de vânătoare și iubitorii de natură.

Casa de vânătoare de află la doar 20 de km de Lacul Sfânta Ana, la 8 km de Băile Tușnad și la 28 de km de Sfântu Gheorghe.

Repere